Inzamelen

ChietSana zamelt alles in wat bruikbaar is, dit mogen nieuwe spullen zijn of tweede handse spullen. Wees bewust dat de tweedehandse spullen die uzelf niet zou willen gebruiken dat ook niet aan een ander geeft. Kledingstukken moeten gewassen en gevouwen in vuilniszakken aangeleverd worden en indien mogelijk een sticker met naam van de afzender. De overige spullen moeten in dozen of shoppers.

Als u zover bent belt u dan eerst met het nummer 06-37113540, zodat u in contact gebracht kan worden met de juiste regiomanager.

Let op per ophaal beurt brengen wij €10,= in rekening die contant betaald moet worden aan de persoon die de spullen komt ophalen. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om de spullen kostenloos aan te leveren bij een van onze inzamelpunten die kenbaar worden gemaakt via social media.

WAT:

Zomerkleding voor junioren en senioren:

De kledingstukken dienen gewassen en gevouwen in vuilniszakken aangeleverd te worden.Let op de kledingstukken mogen niet gevlekt of gescheurd zijn.

Hygiene is heel belangrijk, wij verzoeken u met klem GEEN GEBRUIKTE ondergoed, BH’s en sokken te doneren. Indien het om NIEUWE ondergoed/ BH’s of sokken in verpakking gaat dan mag dat wel.

Formulier

Wilt u meedoen aan een van de verzamelingen of wilt u wat anders doneren? Vul dan het formulier in. Wij nemen verder contact met u op?

Schoenen

Het is van belang bij het doneren van schoenen dat u erop let dat deze compleet zijn. Schoenen mogen niet ruiken en niet versleten aangeleverd worden. We nemen GEEN winterlaarzen, Ugs en Moon Boots aan.

Accesoires

Baby: Maxi-Cosi’s, buggies, loopstoelen, campingbedjes, wipstoelen, zitstoelen, nieuwe papflessen en fopspenen.

Volwassenen: tassen, riemen, petten, sieraden, leesbrillen, zonnebrillen, parfum en make-up in verpakking.

Senioren: rolators, rolstoelen, looprekken, wandelstokken en krukken.

Textiel & huishoud

Beddengoed, handoeken, baddoeken, gordijnen, vitrage, tafelkleden, kussenslopen en kussens. We nemen GEEN dekbedden aan.

Huishoudelijke artikelen: Potten, pannen, tupperware artikelen en servies (borden, glazen, bestek), kandelaars en wasmiddelen, We nemen GEEN elektrische aparatuur aan, dit ivm het verschil in voltage van de diverse landen.

Verzorging

Baby: pampers, luierbroekjes, billendoekjes, verzorgingsproducten.

Volwassenen: maandverband, inlegkruisjes, verzorgingsproducten.

Senioren: incontinentie materiaal, EHBO artikelen o.a gaasjes, pleisters, verbandjes, desinfecterende artikelen.

Overige

Speelgoed, complete puzzels, bordspellen,knuffels, lees/puzzel boeken voor kinderen en volwassenen, woordenboeken, knutselspullen, schoolmateriaal o.a. pennen, potloden, stiften, water/ vinger verf, schriften, linialen, gummen, passers, rekenmachines, etuis, printpapier, krijt, slijpers, prikkarton, nietmachines, nietjes, perforators, mappen en kaftpapier.