Over ons

Charity from the bottom of our heart

ChietSana Foundation
ChietSana Foundation
ChietSana Foundation
 • Wie zijn we

  ChietSana Foundation is een stichting die zich inzet voor hulpbehoevenden in de maatschappij. De stichting voert voor het grootste gedeelte projecten uit in Suriname, bij gelegenheid ook projecten in India en Nederland. De stichting richt zich vooral op het voorzien van textiel voor junioren & senioren, schoolmateriaal, schoolmeubilair, speelgoed, huishoudelijke artikelen en levensmiddelen voor kindertehuizen, verzorgingtehuizen, scholen en particulieren die onze hulp goed kunnen gebruiken.

 • Wat doen we

  Elk kwartaal worden er inzamelacties gehouden en worden de goederen (dit mogen ook tweedehandse bruikbare goederen zijn) verscheept naar plaats van bestemming. De stichting is erg transparant en via social media kanalen kan men de CSF activiteiten volgen, hoofdzakelijk waar de gedoneerde goederen en gelden terecht komen. Heeft u altijd al een goed doel willen steunen wat dicht bij uw hart ligt en wilt u er zeker van zijn dat uw donatie goed terecht komt? ChietSana Foundation is dán de juiste stichting waar u moet zijn!

 • Onze geschiedenis

  Chietra Bahora werd op haar 28ste weduwe, vanaf dat moment stond zij heel anders in het leven dan de meeste vrouwen van haar leeftijd. Zij heeft zich altijd al ingezet voor minder bedeelden in de samenleving, maar haar gedrevenheid om mensen te helpen bleef maar groeien. In het jaar 2016 heeft ze meegedaan aan een schoonheidsverkiezing genaamd Indian Beauty Queen The Netherlands, daar is ze gekroond tot First Runner Up en tot Charity Queen.

  Tijdens deze verkiezing leerde ze twee andere powervrouwen kennen namelijk Airin Khedoe en Anoeradha Hanoeman. Deze schoonheden waren ook deelnemers van dezelfde beauty pageant en hier begon hun vriendschap.

  In 2017 is haar titel vereeuwigd. Chietra is de enige Indian Beauty Charity Queen van Nederland, een titel waar ze enorm trots op is. Het winnen van deze titel gaf haar de mogelijkheid om haar passie voor liefdadigheidswerk verder te ontwikkelen. Tijdens haar Queen jaar heeft ze hele mooie projecten opgezet en uitgevoerd, waaronder in Suriname en in India. Na haar terugkomst uit het buitenland wist ze het zeker! Onbaatzuchtige dienstbaarheid oftewel op zijn Hindoestaans gezegd “Sewa” is waarin ze gelooft en wat haar gelukkig maakt.

  Tijdens een autorit voor een gezellig avondje uit naar het casino sprak ze met haar hartsvriendin Seema over haar passie. De dames zijn niet alleen vriendinnen, maar ze zijn ook nog eens op dezelfde dag jarig. Onderweg naar plaats van bestemming werden er allerlei grapjes in de auto gemaakt zoals:

  “Wat te doen met één miljoen? Het eerste antwoord wat de dames gaven was ”een wereldreis maken” maar al heel gauw kwamen de vriendinnen tot de conclusie dat de passie om anderen te helpen veel hoger ligt en daar begon de creatie van ChietSana Foundation! Op 18 november 2016 werd ChietSana Foundation opgericht en op 5 maart 2017 was de lancering in Juliana Plaza te Den Haag.