Wilfred Richards

Wilfred Richards

Event coördinator

Hallo,

Mijn naam is Wilfred Richard, geboren in Nieuw Nickerie – Suriname. In 1985 ontving ik een studiebeurs als eerste werktuigbouwkundige geslaagd van de AMTO, daarna studeerde ik aan de Polytechnische Universiteit in het voormalig Stalingrad (tegenwoordig Wolgograd) in Rusland. In 1991 heb ik mijn studie afgerond en is mijn leven doorgegaan als Globetrotter in Duitsland, Engeland en Nederland. Na vele jaren in Rotterdam gewoond te hebben, heb ik sinds 2008 mijn plek gevonden in het hart van de Alpen, Zwitserland. Tegenwoordig werk ik als Multimedia Operations Engineer bij een internationale bank in Zürich.

Door een prettige samenloop van activiteiten kwam ik tot de ontdekking om Suriname meer bekendheid te geven. In samenwerking met ChietSana Reizen wordt het `Suriname dag’ in Zwitserland` evenement jaarlijks georganiseerd. Het succes hebben wij in 2019 mogen uitbreiden naar London.

Het feit dat ik deze stichting een warm hart toedraag is geen toeval, maar vanwege haar volledige transparantiebeleid die ik persoonlijk in 2019 tijdens een Charity Projecten Tour in Suriname heb mogen beleven.

Als teamlid van ChietSana Foundation zal ik mij inzetten als event coördinator met als doel gelden op diverse wijze in te zamelen voor het goede doel in Suriname en tegelijkertijd ons mooi land meer bekendheid te geven.  Dus blijf ons steunen en vooral volgen, want er staan mooie activiteiten in het vooruitzicht.

“Voor mij is Suriname het mooiste land ter wereld, waarin een smeltkroes van culturen, etnische groepen en religies een prachtig voorbeeld is van hoe een multiculturele samenleving in een nieuwe wereldorde behoort te functioneren”

auf Wiedersehen, Wilfred